Turnclub Roeselare Flink en fris

Plusgroep

Deze groepen zijn ideaal voor de gymnasten die graag intenser willen turnen en (later) willen deelnemen aan wedstrijden. Er zijn  trainingen per week. Aansluiten bij deze groepen kan enkel na selectie. De data van de selectietesten worden eind mei meegedeeld via de website en via facebook. Op het einde van het schooljaar worden de leden van de plusgroepen opnieuw getest en geëvalueerd. Instappen kan vanaf het eerste leerjaar.

De plusgroepen bestaan uit de disciplines toestelturnen (Starters, Toestelturnen Plus), acrogym  (Acro Starters en Acro Plus) en tumbling (Tumbling Basis en Tumbling Plus).

De jongens en meisjes uit Toestelturnen Plus, Acro Plus en Tumbling Plus doen minstens 1 maal mee aan recre@wedstrijden van de gymfederatie. Daarnaast nemen zij ook deel aan de activiteiten die georganiseerd worden door de club (bv. gymshow, clubkampioenschappen). Leden uit de ‘starters’ en ‘basis’ doen enkel mee aan de clubactiviteiten.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.