Turnclub Roeselare Flink en fris

Competitie

In elke tak bestaat er ook één/meerdere competitiegroepen. Zowel voor de artistieke gymnastiek, de acrobatische gymnastiek als tumbling wordt uw kind geselecteerd.

Deze groepen zijn ideaal voor de gymnasten die zich graag meerdere uren in de week inzetten en vaak deelnemen aan wedstrijden. Binnen Flink en Fris richten we ons tot het B/C niveau. Het maximale aantal uren bedraagt 8 uren per week. Aansluiten bij deze groepen kan enkel na selectie. De data van de selectietesten worden eind mei meegedeeld via de website en via facebook. Op het einde van het schooljaar worden de leden van de competitiegroepen opnieuw getest en geëvalueerd.

Competitie wordt aangeboden in toestelturnen (enkel voor meisjes), acrogym en tumbling.

Instappen in Toestelturnen competitie kan enkel in het derde kleuter, via de groep ‘talentjes’. Instappen in acro competitie en tumbling competitie kan na minimum één jaartje in de plusgroepen (resp. Acro starters / Acro Plus en Tumbling Plus)

De leden uit de competitiegroepen doen mee aan B/C wedstrijden van de federatie en aan de clubactiviteiten (gymshow  en clubkampioenschappen)

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.