Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

Turnkampen zomer

 

We organiseren deze zomer opnieuw turnkampen voor kleuters + 1ste leerjaar en recrea (lagere school en middelbaar). Ook niet-leden zijn welkom

 

 

 

 

Selectietesten

Voor de jongens en meisjes die graag wat meer turnen en mee willen doen aan wedstrijden kan er deelgenomen worden aan de selectietesten voor de plusgroepen. 

Via onderstaande link vind je alle informatie: voor welke groepen worden er selectietesten gedaan, wie kan er aan deelnemen en wanneer vindt het selectiemoment plaats.

Voor recreagroepen zijn er geen selecties nodig. Daar kan iedereen in terecht.

Sportjaar 2022-2023

Huidige leden (leden 2021-2022) kunnen zich inschrijven op zondag 28 augustus van 10u tot 11u. Jullie zullen in augustus een brief ontvangen met een persoonlijk inschrijvingsformulier.

 

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven vanaf maandag 5 september om 19u. Deze inschrijvingen zullen online verlopen en de link zal je vinden op de homepagina. Op zondag 4 september worden alle vrije plaatsen vermeld op de website.

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.