Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

Inschrijvingen sportjaar 2024-2025

Leden uit het sportjaar 2023-2024 gaan de inschrijvingen door op vrijdag 30 augustus van 19u tot 20u. Jullie krijgen hiervoor in augustus een persoonlijke uitnodiging en inschrijvingsformulier.

Nieuwe leden kunnen online inschrijven vanaf vrijdag 6 september 19u. De inschrijflink komt hieronder en op de homepagina.

Het uurrooster komt begin juli online. 

Turnkampen

Zowel in de paasvakantie als in de zomervakantie houden we turnkampen.

Klik op de onderstaande knop voor alle data en praktische informatie.

 

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.