Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

Selectietesten plus-en competitiegroepen

Zin om deel te nemen aan wedstrijden en wil je meer dan één keer per week trainen? Dan is een plusgroep of competitiegroep misschien iets voor jou. Instappen kan enkel na selectietesten. De data waarop deze doorgaan en alle bijhorende info vind je via de knop hieronder.

 

 

 

Probeerweken

Van 21 mei t.e.m. 2 juni richten we probeerweken in. Tijdens deze weken kan je als niet-lid één training meedoen en zo eens proeven van de turnsport. Wie reeds lid is van een recreagroep kan één andere discipline proberen (let wel, enkel de juiste leeftijdsgroep).Gymnasten die in een kleuter en 1ste leerjaar groep turnen, kunnen dus niet proberen in een recreagroep. Als je vragen hebt omtrent de keuze die ze moeten maken, contacteer je de trainers van de groep na de training.

VOORWAARDEN

- Je kan enkel deelnemen in een recreatieve groep, gekenmerkt door het woord "recrea" of kleuters + 1 ste leerjaar.

- Je kan enkel deelnemen in een groep met dezelfde leeftijd. 

- Inschrijven is verplicht. Je stuurt een mail naar info@flinkenfris.be met vermelding van Voornaam, naam, geslacht, geboortedatum en gsm nummer (van ouder). Je ontvangt een bevestiging. Zonder bevestiging mag er niet deelgenomen worden (omwille van verzekering)

Turnkampen

Zowel in de paasvakantie als in de zomervakantie houden we turnkampen.

Klik op de onderstaande knop voor alle data en praktische informatie.

 

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.