Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

 

Geen trainingen van 28/10 t.e.m. 11/11

Beste ouders en gymnasten

 

We hebben in spoed overlegd met het bestuur en beslist om de herfstvakantie te verlengen door een preventieve trainingsstop in te lassen voor 2 wekenvanaf woensdag 28 oktober t.e.m. woensdag 11 november is er GEEN TRAINING voor alle groepen.

We nemen met spijt in het hart deze beslissing maar willen hiermee bijdragen tot de oproep van de overheid om onze contacten even helemaal te beperken.

We doen ontzettend hard ons best om de trainingen zo corona-proof te laten verlopen, maar omwille van de stijgende cijfers in het hele land willen we proactief onze verantwoordelijkheid opnemen en maken we samen met het onderwijs een langere herfstvakantie. Communicatie over hoe en wanneer we deze trainingen zullen inhalen, volgt later.

We voorzien vanaf donderdag 12 november de trainingen te hervatten tenzij de overheid anders beslist.

 

Draag goed zorg voor elkaar en houd jullie goed.

Samen kunnen we de curve opnieuw ombuigen!

 

Sportieve groeten
Het Bestuur

COVID-19

Lees aandachtig alle basisafspraken. Ook de kleurcodes worden uitgelegd. 

  

 

 

 

Sinterklaasfeest

Op 29 november verwelkomen we de Sint in onze turnzaal. Door de huidige corona-crisis, zal het feest er dit jaar iets anders uitzien. Maar wij hopen vooral dat hij op bezoek mag komen. 


We organiseren het Sintfeest voor alle kinderen van het 1ste kleuter t.e.m. het eerste leerjaar.


Broers en zussen die geen lid zijn, kunnen dit jaar niet deelnemen en ouders kunnen dit jaar niet blijven om te kijken.


Inschrijven is verplicht.

 

 

Inschrijvingen sportjaar 2020-2021

Inschrijvingen kan nog in groepen waar er nog vrije plaatsen zijn.


De vrije plaatsen en de inschrijvingsinformatie vind je via onderstaande link.

 

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.