Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 700 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

 

Corona

Beste ouders, Beste leden, Beste trainers,

 

Op advies van de Gymfed en vanuit de overheid, zullen we voorlopig alle trainingen annuleren. Wij wensen voor onze gymnasten, trainers en de vele bezoekers geen onnodige risico's te nemen.

We hopen eind mei ook duidelijkheid te krijgen of onze turnkampen mogen doorgaan.

We houden jullie op de hoogte via mail, website en facebook.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk krijgen we snel een ommekeer in deze situatie.

Het bestuur

Zomerkampen

Joehoe! Dit jaar zijn er opnieuw turnkampen!

6-10 juli

9u tot 12u: kleuters en eerste leerjaar

13-17 juli

9u tot 12u: alle leeftijden

13u tot 16u: vanaf tweede leerjaar

17-21 augustus

9u tot 12u: kleuters en eerste leerjaar

13u tot 16u: vanaf tweede leerjaar

 

 

 

Dolfijne week
8 tot 14 juni

Van 8 tot 14 juni is er opnieuw dolfijne week. Dan wordt onze cafetaria omgebouwd tot tearoom. Geniet van een koffie, pannenkoek of iets fris terwijl jullie kapoen geniet van de laatste training. En voor de ouders van de tieners, eindelijk een perfect excuus om toch eens een training te volgen.