Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

 

Selectietesten plus- of competitiegroep

Turnen in een plusgroep of competitiegroep kan enkel na selectie.
Talentjes: geboortejaar 2016 (enkel meisjes)
Plusgroepen en competitiegroepen: ten vroegste vanaf geboortejaar 2015 (jongens/meisjes).


Klik op de link hieronder voor alle mogelijkheden.

Recreagroepen staan open voor iedereen. Hiervoor is er geen selectie nodig. 

 

 

Turn thuis

We missen onze oudste gymnasten super hard. Om jullie thuis wat te helpen bewegen en turnen, vind je op ons youtube-kanaal verschillende filmpjes

 

Covid-19

 

Turnkampen zomer 2021

Samen turnen, samen spelen, nieuwe vrienden maken. Dat zijn de turnkampen van Flink en Fris. Er zijn turnkampen voor kleuters en recreagymnasten (lager, middelbaar). De turnkampen staan open voor leden en niet-leden en voor gymnasten met of zonder ervaring.

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.