Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

 

Geen trainingen t.e.m. 15/11

Beste ouders en gymnasten

Alle trainingen worden t.e.m. 15/11 opgeschort omwille van de COVID-19-maatregelen.We zijn samen met de trainers volop aan het plannen om vanaf 16/11 zoveel mogelijk trainingen te laten doorgaan.

Hou jullie inbox goed in de gaten. Jullie ontvangen eerstdaags alle nodige informatie.

Draag goed zorg voor elkaar en houd jullie goed.
Samen kunnen we de curve opnieuw ombuigen! 

Sportieve groeten
Het Bestuur

Foto-actie 2020

 

Net voor de (tijdelijke) sluiting van onze turnzaal, kwam Lieselotte Demeyere onze gymnasten fotograferen. De foto’s zijn te bewonderen via Lottelief Creatief Via deze link kan ook een bestelling gedaan worden: fotovergroting, canvas, digitale foto, kalender, notitieblokje,... Levering is voorzien half december, ideaal dus als kerstcadeau of nieuwjaarsgeschenk!

De opbrengst van deze verkoop zal gebruikt worden om nieuw turnmateriaal aan te kopen. Alvast een dikke merci van het volledige Flink en Fris team! Hou jullie goed!

 

 

COVID-19

Lees aandachtig alle basisafspraken. Ook de kleurcodes worden uitgelegd. 

  

 

 

 

Sinterklaasfeest

Op 29 november verwelkomen we de Sint in onze turnzaal. Door de huidige corona-crisis, zal het feest er dit jaar iets anders uitzien. Maar wij hopen vooral dat hij op bezoek mag komen. 


We organiseren het Sintfeest voor alle kinderen van het 1ste kleuter t.e.m. het eerste leerjaar.


Broers en zussen die geen lid zijn, kunnen dit jaar niet deelnemen en ouders kunnen dit jaar niet blijven om te kijken.


Inschrijven is verplicht.

 

 

Inschrijvingen sportjaar 2020-2021

Inschrijvingen kan nog in groepen waar er nog vrije plaatsen zijn.


De vrije plaatsen en de inschrijvingsinformatie vind je via onderstaande link.

 

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.