Turnclub Roeselare Flink en fris

Welkom bij turnclub flink en fris

Met trots kunnen we zeggen dat Flink en Fris de grootste club is van Roeselare met meer dan 800 leden. Sinds 1952 bieden we aan kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich te ontplooien in de gymnastiek. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende disciplines aan: toestelturnen, tumbling en acrogym. Naast kinderen en jongeren kunnen ook volwassenen sporten binnen onze club. Via een op maat gemaakt en gevarieerd programma kunnen zij de conditie en spieren op peil houden. Daarnaast kan je je als volwassene ook aansluiten bij het volleybalteam van Flink & Fris.

 

Meet the parents

Op vraag van enkele ouders organiseerden we in de december voor de eerste keer "Meet the parents". Deze eerste editie was een succes. Daarom komen er nog enkele nieuwe data aan.

Tijdens "Meet the parents" houden we de bar open en maken we het extra gezellig zodat jullie elkaar (beter) kunnen leren kennen.

Drankjes aan democratische prijzen.

 

Data

 

zondag 31/03 - paaseditie - van 9u tot 12u30

 

Turnkampen

Zowel in de paasvakantie als in de zomervakantie houden we turnkampen.

Klik op de onderstaande knop voor alle data en praktische informatie.

 

 

 

         

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.